Hopp til innholdet
Home » Blogg » To gode sparetips

To gode sparetips

  • av
To gode sparetips

Å spare penger er ikke alltid like lett. Vi har full forståelse for at det kan være vanskelig, og det er nettopp derfor vi skal komme med noen gode tips til hvordan du enkelt kan spare i hverdagen. Tipsene vi skal komme med passer like godt uansett om du skal spare 1000 kroner eller 10.000 kroner. Forhåpentligvis vil dette gjøre det litt lettere å spare.

Det er også viktig å huske på at du ikke trenger å spare penger til noe spesielt. Det trenger å måtte gå til noe spesielt selv om dette kanskje kan være litt mer motiverende. Å ha litt ekstra penger på en sparekonto er aldri en dum ide og så fort du er kommet i gang så blir det enklere og enklere med tiden.

Spareappen Dreams

Spareappen Dreams fra Storebrand er den perfekte appen for deg som synes det er vanskelig å spare penger eller som har lite motivasjon til sparing. Her kan du sette opp forskjellige drømmer og gi dem et beløp. Kanskje vil du spare 5000 kroner til sommeren og 10.000 kroner til en sparekonto. Da kan du sette opp to forskjellige drømmer. Her kan du overføre beløp når det passer deg, akkurat som med en vanlig sparekonto, men det finnes også mange morsomme funksjoner. For eksempel har du «tyven» som stjeler et beløp av deg uten at du merker det. Du kan også sette opp et ukentlig beløp som skal overføres. Det kommer til å føles ut som en seier når du ser hvor fort du klarer å spare penger i denne appen.

Sparebingo

For deg som er glad i å visualisere og som ønsker å følge med på hvor mye du klarer å spare så kan sparebingo være en super løsning. Du kan tegne opp skjemaet selv eller du kan skrive ut en mal. La oss si at du skal spare 5000 kroner. Da kan du dele opp 5000 på mindre beløp mellom for eksempel 10 kroner og 500 kroner. Deretter kan du fargelegge, markere eller sette et klistremerke i feltet etter at du har overført beløpet til en sparekonto. Dette er en superenkel måte å spare på og den passer perfekt for deg som ikke har behov for å spare alt for mye penger på en gang. Du kan for eksempel henge opp arket på veggen slik at du alltid husker det og slik at du alltid blir motivert til å spare mer.