Hopp til innholdet
Home » Blogg » Få hjelp til støvsugerkjøpet

Få hjelp til støvsugerkjøpet

  • av
Få hjelp til støvsugerkjøpet

Å ha en god støvsuger hjelper stort i hjemme. Det er kanskje lett å overse, men denne lille hjelperen sparer deg for tid og krefter, uke etter uke. Men, hvordan finner du den beste støvsugeren? Heldigvis er det en hel rekke nettsider som hjelper deg med tester og du kan glatt finne frem til støvsuger best i test artikler som guider deg. Da igjen, så må du ikke glemme at disse ikke tar dine spesifikke behov i minnet, og heller er en generell oversikt basert på en gjennomsnittlig forbruker og teknologien generelt. Det er ikke så enkelt som at de passer alle, og du må tenke på deg selv og din hverdag.

Beste støvsugeren for deg

Enkelt og greit, mer enn å se etter støvsuger best i test merket, skal du se på testene og merke deg hva du behøver av en støvsuger i hverdagen og slik plukke ut den rette for deg. Over på siden støvsugere.com gir de deg ikke bare hvilken støvsuger best i test, men også en rekke innspill for å velge rett for deg.

Når du ser etter en støvsuger, skal du nemlig budsjettere. Både monetært og behovsmessig.

Det er i dag en hel rekke funksjoner på støvsugere, og du kan til og med få dem trådløse, eller bare kjøpe en robot – men passer dette deg og din husstand? Hva med din økonomi, trenger du å lange ut de store beløpene for det siste innen teknologi når fjorårets vinner kanskje er langt billigere og gjør jobben vel så godt som den aller siste?

Så må du også tenke på huset ditt. Hvem bor du med? Er du i en liten leilighet, eller et stort fleretasjes hus? For du må også tenke på ledningen, eller trådløs, og om du går for ledning må du tenke på mobilitet og lengde på kabel. Hvor mye overflate skal du rekke over?

Videre må du også tenke litt på hvem du bor med. Med allergikere i hus vil du nok setter pris på å ha et filter på støvsugeren som renser luften som kommer ut av apparatet, og med små barn blir det fort dratt inn litt ekstra av grus og sand. Eller, kanskje du har kjæledyr? Noen støvsugere har eget tilleggsutstyr ment spesifikt opp mot hunde- og kattehår.

Støvsugerkjøpet oppsummert

Av teksten over sitter du kanskje igjen med en hel rekke spørsmål, og det var og meningen. Håpet er å hjelpe deg å begynne å stille deg selv kritiske spørsmål rundt behovene akkurat du og dere har for den nye støvsugeren. Start med å lage en liste over hva en ny støvsuger best i test må ha, og deretter funksjoner som kunne passe. Sett så opp en makspris, og en best pris, deretter kan du ta en tur over til omtaler og tips fra nevnte nettside og kjapt har du en støvsuger som vil gi deg akkurat hva du behøver, helt uten å sprenge budsjett og å ikke egne seg til dine utfordringer med rengjøring i hverdagen.