Hopp til innholdet
Home » Blogg » Slik kjøper du Bitcoins

Slik kjøper du Bitcoins

  • av
Slik kjøper du Bitcoins

Bitcoins har i den siste tiden blitt utrolig populært, og det er mange som får øynene opp for fenomenet, og de mange andre kryptovalutaene. Det er nemlig gode penger å tjene her, og dersom man kommer i forkjøpet av en krypto-trend, så har man gjort noe utrolig smart.

Hva er Bitcoin?

Men før du velger å invester i noe som helst, kan det være en god ide å undersøke hva Bitcoins faktisk er, og hvordan det fungerer. Bitcoin er en kryptovaluta, som betyr at det er en desentralisert valuta. Den styres med andre ord ikke av en nasjonal bank eller en annen finansiell institusjon, snarere kun v tilbud og etterspørsel. Bak bitcoin ligger det en teknologi som kalles Blockchain. Denne er med på å gjøre transaksjonene som blir gjort med Bitcoin sikre, åpne og umulig å jukse. Per dags dato er bitcoin den mest populære, og mest verdifulle kryptovalutaen. En bitcoin er verdt rundt 425.000 norske kroner, så det frister kanskje å kjøpe Bitcoins?

Kjøp Bitcoin på 1-2-3

Til tross for at selve teknologien bak Bitcoin kan virke komplisert og vanskelig, så er det utrolig lett å kjøpe. Kryptovaluta som Bitcoin er også svært populært i Norge, og man regner med at nordmenn eier krypto for flere milliarder av kroner. Du kan også bli en av dem, med bare tre enkle steg.

1.     Les deg opp grundig

Når du skal investere i noe er det viktig at du har lest deg grundig opp på hva du har med å gjøre. Du bør rett og slett bli en ekspert på det du investerer i. Når det kommer til krypto er dette for eksempel være hvordan Blockchain teknologien fungerer, og hvordan mynten har opptrådd historisk sett. Man ønsker jo gjerne å kjøpe når den har sunket litt i pris en periode, for så å håpe på en stigning. Ved å gjøre grundige undersøkelse, lese nyheter og se på statistikk, kan man for eksempel forutse Bitcoins fall i verdi, og hvordan andre kryptovaluta gjør det.

2.     Finn en handelsplattform

Når du er sikker på at det er Bitcoin du vil investere i, så er det på tide å finne en handelsplattform. Det er viktig at du tar deg tid til å undersøke plattformene du vurderer nøye, fordi det kan ha mye å si for hvordan investeringen går. Du bør være på utkikk etter en investering plattform som er brukervennlig, har lave gebyrer og som tilbyr kjøp av de kryptoene du er interessert i.

Kjøp bitcoin

Nå kommer endelig moroa, fordi det er på tide å kjøpe bitcoins! Prosessen er her er rask og enkel. Når du har funnet investeringsplattformen du ønsker å bruke så er det bare å opprette en bruker, og sette penger inn på kontoen. Deretter søker du opp den kryptovalutaen du er interessert i inne på siden, i dette tilfellet er det Bitcoins. Videre velger du hvor mye du ønsker å kjøpe for, og gjennomfører kjøpet.

Så, plutselig eier du også Bitcoin. Da er det bare å håpe på at investeringen lønner seg, og kanskje se etter flere kryptovalutaer du kan investere i, for å utvide porteføljen din. Lykke til!