Hopp til innholdet
Home » Blogg » Anmeldelse av DNB finans

Anmeldelse av DNB finans

  • av
Anmeldelse av DNB finans

Når det kommer til finansiering, er DNB finans en av de ledende leverandørene av disse produktene og tjenestene i Norge, og derfor et alternativ mange velger, når de har behov for dette. Derfor får du her en liten introduksjon til, og anmeldelse av DNB finans, sånn at du kan finne ut av om det kanskje er riktig valg for deg, og kan gjøre det lettere for deg å sammenligne tjenestene og produktene deres med andre steder med mulighet for finansiering.

DNB er en av de største bankene i Norge, og DNB finans er i dag en integrert del av DNB. Men det har ikke alltid vært sånn. Faktisk var DNB finans selvstendig som et finansieringsselskap helt frem til 1. september i år 2010, da det bestemte seg for å fusjonere med DNB. I dag er det to som sagt sammen og DNB finans leverer derfor også primært produkter og tjenester til kundene til DNB, enten det er kunder privat eller som bedrifter.

De forskjellige tjenestene DNB finans tilbyr

Som andre finansieringsselskaper, tilbyr DNB finans en rekke forskjellige tilbud til kundene sine og kan være med på å dekke mange forskjellige behov som kan dukke opp. Dette er en liste over noen av de produktene og tjenestene som DNB finans tilbyr til kundene sine, og som gjør at de er en sterk spiller på det norske markedet, til tross for hard konkurranse med andre finansieringstilbud:

  • Leasing
  • Biladministrasjon
  • Næringslån
  • Faktoring
  • Salgsfinansiering

Ha disse tingene faktisk innebærer skal vi komme litt nærmere inn på nå, sånn at du kan sammenligne DNB finans med andre eventuelle alternativer, når du skal velge hvilket finansieringsselskap du skal velge, når du har behov for, eller lyst til akkurat det de tilbyr – her kan du sammenligne forbrukslån.

Leasing er noe man kjenner til aller mest når det kommer til biler, men faktisk er det mange andre ting man også kan lease. For leasing er i bunn og grunn bare en enkel og fleksibel finansieringsløsning som kan brukes når det er snakk om en selvstendig gjenstand, for eksempel en bil, en anleggsmaskin eller annet utstyr.

Biladministrasjon er en måte å få full oversikt over bilkostnadene sine, med mulighet for å spare mye penger. Det tilhører en enkel, men innovativ digital plattform som gjør hverdagen en del enklere og gir deg større fleksibilitet og gjennomsiktighet når det kommer til pengene dine. Enkelt og greit.

Næringslån er et godt alternativ for dem som trenger å finansiere langsiktige investeringer og er et lån som tilpasses selskapets situasjon både i forhold til nedbetalingstid og renter.

Faktoring gir bedre likviditet og profesjonell kredittstyring for bedrifter, og salgsfinansiering dekker over enormt mange forskjellige muligheter.

Kort fortalt er DNB finans et mangfoldig sted å finne finansielle alternativer når man trenger det, og er en institusjon som generelt har stor tillit hos det norske folket, noe som også teller positivt i det store regnskapet. På den generelle plattformen til DNB kan man også ha privat- og bedriftsbank og investere i aksjer og fond, så mulighetene for å samle alt et sted, er også noe som appellerer til mange.