Hopp til innholdet
Home » Blogg » Anmeldelse av Avida finans

Anmeldelse av Avida finans

  • av
Anmeldelse av Avida finans

Når det kommer til lån for bedrifter og privatpersoner, finnes det utallige muligheter, men hvordan finner man egentlig den helt riktige? Med så mange muligheter å velge mellom kan det være vanskelig å velge, og noe av det viktigste man kan gjøre, er å prøve å danne seg et overblikk over de forskjellige mulighetene og hva de faktisk innebærer. Derfor får du her en anmeldelse av Avida finans, sånn at du kan sammenligne dem med andre kandidater og finne det riktige for deg.

Avida finans er spesialister når det kommer til lån for bedrifter og privatpersoner, og tilbyr flere forskjellige typer lån, til forskjellige formål og situasjoner. De tilbyr for eksempel lån til bedrifter og FlexiLån og Flexispar. Her får du en kort introduksjon til alle de tre forskjellige typene lånene de tilbyr, men er kort anmeldelse av hver mulighet.

Bedriftsfinanisering – for bedriftene

Noe av det man får hos Avida finans er en personlig saksbehandler, noe som er et stort pluss når det kommer til veiledning for en bedrift. Man får også full kontroll over alle tingene sine via deres online tjenester, som gjør det lettere å holde styr på alle de tingene man har behov for å holde styr på. De er stolte av å kunne gi forskjellige alternativer til finansiering, sånn at det er lett for deg og bedriften din å få den hjelpen dere trenger.

Slagordet deres er at “vi behandler kundene dine, som om de var våre egne” og som bedrift, er det noe av det beste man kan høre, når man vurderer å videregi noe av ansvar og kontakt med kunder til andre. Man kan også få tjenester som fakturakjøp og fakturabelåning, hvis det er noe man er interessert i. Det er også et bredt tilbud av andre typer ytelser, så det er rik mulighet som bedrift å finne akkurat det man trenger. Gode valgmuligheter veier alltid tungt i en anmeldelse som denne.

FlexiLån – fleksibelt lån uten sikkerhet

Et FlexiLån, er noe avida finans tilbyr uten sikkerhet og med kort svartid. Faktisk får man svar med en gang når man søker om å ta opp et FlexiLån. Man kan låne opp til 500.000 kr uten sikkerhet, og man bruker BankID til å verifisere lånet, før man får pengene på konto. Enkelt og greit. Dette er også et lån som egner seg godt til refinansiering av dyre smålån og kredittkortlån, og er noe mange bruker denne muligheten til. Men les alltid det med smått og forstå rentesatsen inngående først!

FlexiSpar – gebyrfri sparekonto

Med denne sparekontoen får du en høy sparerente med en gang og det er ingen gebyrer eller bindingstid. Dette er et bra tilbud til privatpersoner som ønsker å spare, men akkurat som med lånet, gelder det samme her: les alltid det med smått før man signerer noe. Dette er kort sagt et sted med mange muligheter for mange forskjellige kunder, og kan være det riktige stedet hvis man ser etter de forskjellige tjenestene de tilbyr, uansett om man er privatperson eller bedrift.