Hopp til innholdet

Pensjon

Pensjon er noe flere av oss burde bli mer opptatt av. Du vet vel at jo tidligere du begynner å spare penger til dine pensjonsdager, jo bedre stilt vil du være den dagen du er pensjonist? Så derfor anbefaler vi deg å starte allerede nå, du har ingen tid å miste! Det trenger ikke å være mye penger du sparer i måneden. Du vil vel leve livet som pensjonist til det fulle?

To mennesker som prater

Hvordan kan du sikre din pensjon

IPS er en måte å spare til pensjon på som har blitt mer og mer populær. Hvis du går inn i din nettbank vil du garantert se at de tilbyr dette.

IPS står for individuell pensjonssparing og vil sikre at du får skattefordeler når du sparer til din egen pensjon. Vi kan beskrive dette som en form for BSU, men for sparing til pensjon!

Det du kan gjøre i IPS er å spare inntil 40 000 kroner i året i ulike fond, deretter vil du kunne få et skattelette hvert eneste år du gjør dette.

IPS

Pensjonskapitalbevis

Folketrygden

Fripolise

Testimonial

Hvorfor spare til pensjon?

Det er mange av oss som ikke liker å spare til pensjon, fordi det virker så langt frem i tid. Vi mener at det er lurt å spare uansett hvilken situasjon du er i!

Avenue Finans kan hjelpe deg med å finne ut hva slags pensjonssparing som passer for deg. De er flinke på å finne fond og andre tjenester som gjør at din IPS-sparing går som smurt. Det å spare penger gjør livet enklere på lengre sikt, så start i dag!