Hopp til innholdet

Aksjehandel

Aksjehandel er utrolig spennende. Kanskje du har lyst til å lære mer om det? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan bli med på moroa og kanskje starte med din egen handel av aksjer. Det er et marked som bare har blitt større og mer tilgjengelig de siste årene, så det er et ypperlig tidspunkt å prøve seg på. Les videre for å lære mer!

Hvorfor kjøpe aksjer?

Det kan være lurt å kjøpe aksjer fordi det kan være en god investering. La oss si at du kjøpte aksjer i Amazon når det var en bokhandel, tenk hvor rik du hadde vært nå!

Avenue Finans kan hjelpe deg å finne bedrifter og aksjer som gjør at du i fremtiden kan sitte godt i det. De er flinke på finansiell rådgivning og vil gi deg gode tips til hvordan du kan forvalte dine egne penger på best mulig måte. Vi anbefaler å ta kontakt!

To mennesker som prater

Aksjehandel for alle

Det å handle aksjer er spennende i seg selv. Det er ofte slik at du må gjøre en del research før du begynner, men det er gøyere enn folk skal ha det til.

Det finnes både noterte og unoterte aksjer. Vi anbefaler deg at du starter med noterte først, rett og slett fordi de er mye enklere å selge videre om det er noe du skulle ønske.

Banken din tilbyr en rekke aksjer, men noen velger å gå utenfor banken for å finne aksjer som passer for dem. Noen bruker apper, mens andre bruker finansielle rådgivere.

IPS

Pensjonskapitalbevis

Folketrygden

Fripolise